+31 (0)6 55 70 88 30

Unieke werken met uw eigen auto of portret

Een persoonlijk en blijvend geschenk

Informeer naar de mogelijkheden!

Een uniek werk met uw eigen auto, uw portret of toevoegingen en aanpassingen op bestaande werken zijn mogelijk!

Naast genummerde en gesigneerde giclées in een Limited of Exclusive oplage is het ook mogelijk om een uniek en persoonlijk werk te creëren dat úw verhaal vertelt.
U bepaalt bij het bestellen van een persoonlijk kunstwerk zélf het formaat en het materiaal waarop het doek geprint wordt. Het werk kan ook voorzien worden van een fraaie gallerie lijst. Voor het vervaardigen van dit werk kom ik vooraf graag naar u toe om uw verhaal te horen en foto’s te maken. Voordat het doek geprint wordt krijgt u het uiteraard eerst te zien. Het werk wordt met veel zorg en toewijding gemaakt en vormt zo een mooi geschenk voor uw relaties of een dierbare herinnering voor uzelf. Voor meer informatie over mijn werkwijze en de kosten kunt u mij bellen of mailen: 06 -55 70 88 30 / 0411 68 28 71 – martin@classiccar-art.com

Cadillac - Nico Aaldering

Voorbeeld van een uniek werk: Het portret van Nico Aaldering van Gallery Aaldering te Brummen in combinatie met een fraaie Cadillac uit 1934.

BMW 327 - 1937

Uniek werk van de BMW 327 cabrio in opdracht gemaakt.

Akoestisch Classiccar-Art paneel

Prachtige collage van Classiccar-art, geprint op akoestisch materiaal met een geluidsdempende werking. Ideaal voor in een kantoor, hal of vergaderzaal. Formaat: 6 x 2 meter!